Coronavirus en onze activiteiten

Beste Dorpsgenoten,

Het coronavirus zorgt voor bizarre tijden voor iedereen,  en heeft ook invloed op de activiteiten van de oranjevereniging in de komende maanden. Hierbij willen wij jullie op de hoogte brengen van de consequenties die de corona crisis heeft voor de evenementen die in Almen op stapel staan.

Koningsdag kunnen we dit jaar helaas en niet vieren.

We hebben samen met een aantal dorpsgenoten al veel werk verzet voor de viering van 75 jaar bevrijding.  De vele  activiteiten zullen helaas op de geplande momenten  niet door kunnen gaan. Onze jaarlijkse dodenherdenking op 4 mei  kan niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden, maar we denken erover om een alternatieve ceremonie te organiseren. Hierover later meer.

De komende tijd beraden we ons ook op het Almensfeest dat gepland staat op 19, 20 en 21 juni. Tevens bestaan we als OVOV dit jaar 75 jaar, en we willen dit tijdens het Almensfeest graag samen met jullie vieren. De maatregelen zoals ze zijn opgelegd door de regering zijn zoals het er nu naar uitziet  tot 1  juni  van kracht,  dus het zal spannend worden. We houden jullie op de hoogte.

Op vrijdag 19 Juni staat  de Almense pubquiz/buurt battle gepland. We hebben besloten deze activiteit alvast te verschuiven naar het Almensfeest van volgend jaar.

We hopen op jullie begrip en ik wens jullie allen een goede gezondheid toe. Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar.

Namens het bestuur van OVOV,

Marijn Laurensse

Voorzitter

2 gedachten over “Coronavirus en onze activiteiten

 • april 29, 2020 om 2:50 pm
  Permalink

  Goedemiddag,
  In bovenstaand verhaal over het niet, op de gebruikelijke manier, doorgaan van de dodenherdenking op 4 mei staat dat er nadere info volgt over een evt. alternatieve manier. Ik kan hier niets over terugvinden.
  Aangezien ik er ieder jaar voor uit Deventer kom, zou ik graag willen weten of en hoe de herdenking dit jaar zal plaatsvinden.

  Met vriendelijke groet,
  Annemieke Braakman

  Beantwoorden
  • mei 2, 2020 om 7:40 pm
   Permalink

   Beste Annemarie Braakman,
   De dodenherdenking gaat door in besloten kring. Zie verder kopje dodenherdenking en bericht mededelingen 26 Arpil.

   OVOV.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *